Mellan två favoriter i en soffa 💜

Som jag skrev. Sitter här i en soffa och tittar på Guardians of the Galaxy. Slötittar liksom. Mellan Marc och Maria sitter jag. Nöjd efter dagen. Vi var effektiva idag, jag, Marc, Elaine och Jeremy. 9 st inhängnader innehållande både det ena och det andra fick vi städade. Efteråt förtjänade vi såklart poolhäng.



Bacardi rymde en gång idag. Verkar som att han sakta men säkert börjar återhämta sig, vilket ju är superbra, men han får gärna hålla sig i sin inhängnad bakom volontärrummen.

Elaine åker till Vic Falls imorgon så då är det väl jag som är in charge för sårtvättning antar jag.



På eftermiddagen följde jag med gänget på community på ett par hembesök. Det första hos en kvinna på 80 år som AP handlar mat åt ibland, för pengar som en föredetta volontär donerar varje månad. Har aldrig sett en 80åring som dansar och tjoar så mycket som hon. Blir så glad av att se sånt ❤

Besök nummer två var hos en kvinna som uppfostrar två tvillingar helt på egen hand, sina systerdöttrar. Mamman är död och pappan finns inte med i bilden. Så tacksam hon blev för två burkar med mjölkpulver till barnen. Att så lite kan göra så mycket. Att vara ute på det här sättet gör så mycket för en själv också.



Så nu har vi ätit pizza och sitter alltså och myser till en film. Tillsammams med all juldekoration som ska upp imorgon.

Jag är nöjd med dagen.

Väldigt nöjd.